Bir Oluruz!

Bir ölürüz Bin Doğarız

40 yıla yakın süredir güzel ülkemin kahraman evlatları vatan aşkı ile toprak bütünlüğünü korumak uğruna terör örgütleri ile amansız bir mücadele içindedir. Bu süreçte  güvenlik güçlerimizin mücadelesine, dahili ve harici olarak mani olmak isteyen tüm siyasilere, ülkelere ve onların çıkarcı acımasız liderlerine, örgüt cemaat adı altında (adı her neyse) vatanını satanlara, ülke topraklarımıza gözünü dikmiş hainlere, Türk bayrağının altında yaşayıp, tüm amacı ihanet olan Türk düşmanlarına sesleniyorum…

Bunca yıldır düşman yerine hedef saptırıp taşı toprağı bombalatıp, yanlış kordinat ve yönlendirmelerle askerlerimizi pusunun ortasına düşürdünüz, şehirlerimizde bombalar patlatıp sivillerin ölümüne sebep oldunuz. Kendini terörün her türlüsü ile mücadeleye adamış onlarca yiğidimizi alçak planlarınız uğruna suikastlarınıza kurban ettiniz. Aziz Türk Ordumuzu sahte iftiralarla itibarsızlaştırmaya çalıştınız. Ülkemin kaynaklarını görmezden gelip, üzerini örtüp yabancı ortaklıklara kucak açtınız. Kamuda ve Özel sektörde ülkemin tüm kurumlarında ülkesini satmak üzere konuşlandırılan hainlerin dışa bağımlı olarak yürüttükleri politikaları ile, üretimden çok satın aldırma gayreti ile daha da bağımlı hale getirmeye çalıştınız. Eğitim, hukuk, sağlık ve sanayi politikalarımızın millileşmesi önünde hep engel oldunuz.

Savunma Sanayimizin geliştirdiği milli ürünlerimizi sahada kullanmaktansa; uzaktan kumanda edilen, ömrünü tamamlamış, eski teknoloji artıkları ile yıllarca terörle mücadelede yetersiz bıraktırdınız bizi. Ancak siyasi kararlılık ve Türk Askerinin gücü ile bugün tarih yeniden yazılıyor.

İhtiyacımız olan tek şey boyun eğmeden dik duruşumuz ile bir olabilmek!

Yakın tarihimizden ders alıp, basit planlara kurban gitmemek. Küllerimizden yeniden doğmak… Afrin’e yapılan operasyon ile; Türk Ordusu dünyanın en iyi ordularından biri olduğunu başta, içerideki hainlere olmak üzere tüm dünyaya hatırlattı.

Bundan 103 yıl önce Çanakkale’de imkansızlıklar içinde kazanılan zaferin yıl dönümünde Afrin’de elde edilen başarı ile tüm düşmanlarımıza meydan okuduk. Yıllardır sınırlarımız içerisinde sağlamaya çalıştığımız huzura çomak sokan, ellerini ovuşturarak kanlı planlar ile dost numarası yapanlara Türkiye’nin geçilmez olduğunu gösterdik. Ne yaparsanız yapın asla bizi bölemeyeceksiniz…

Hepiniz bir olup gelseniz bile biz buradayız…

Bir ölürüz Bin Doğarız…

Licensed under CC BY-NC-SA 4.0
Son güncelleme 19 Mar 2018 08:51 UTC
comments powered by Disqus
Hugo ile oluşturuldu.
Stack teması Jimmy tarafından tasarlandı